Laden...
Naar Facebook
Naar Twitter

Groepen

Bij Hagenouw bent van harte welkom met een groep. Voor Lunch, Borrel of Diner, maar ook voor uw bedrijfsborrel, receptie of Feest.

 

LUNCH

Voor de lunch hebben we diverse mogelijkheden. We kunnen in overleg met u een arrangement samenstellen. Een van de mogelijkheden is ons lunchbuffet: een rijk assortiment vers afgebakken broodjes belegd met gerookte zalm, carpaccio, gegrillde kip, geitenkaas (veg.), gezond (veg.). Daarbij onbeperkt koffie/thee, (karne)melk, verse jus d'orange. Naar wens uit te breiden met een kopje soep, broodje kroket/kaasbroodje en handfruit/vers fruit cocktail. Vul het aanvraagformulier in voor een offerte op maat. 

 

DINER 

Komt u met een groep dineren hebben we diverse mogelijkheden. U kunt kiezen voor een van onze menu's: het Zomermenu of het Theatermenu. We kunnen ook een arrangement  op maat voor u samenstellen. Ook arrangementen waarbij drankjes zijn inbegrepen horen tot de mogelijkheden. Vul het aanvraagformulier in voor een offerte op maat. 

 

BORREL

Als u met een groep komt borrelen is het aanbevolen te reserveren. We hebben een prachtig assortiment met speciale bieren (van de tap en uit de fles). Daarnaast hebben we uitstekende wijnen en uiteraard ook frisdranken.

Daarbij hebben we lekkere borrelhappen variërend van bittergarnituren en crostini's tot borrelbuffet. Vul het aanvraagformulier in en we nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 

FEEST

Hagenouw zit vlakbij Station Utrecht Centraal. Goed bereikbaar per openbaar vervoer en ook de parkeermogelijkheden (betaald) zijn uitstekend. Als u een feest wilt geven zijn er vele mogelijkheden (zie ook de beschrijvingen hierboven). Ook buiten onze reguliere openingstijden. Vul het formulier en we nemen contact met u op. 

 

OVERIG

Er is een ruimte welke (soms) gebruikt kan worden voor borrel of privé-diner. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

  •  

Fout

Er is helaas een fout opgetreden bij uw formulier verzending
Fout:
Neem aub contact met ons op via telefoon of mail
+31 30 236 95 11 |  info@hagenouw.net

×