Rob & Emiel Magic Cabaret Theater

Magic Cabaret Theater Diner!

Met trots presenteren wij:

het Magic Cabaret Theater Diner met Rob en Emiel!

Op 7 maandagavonden in 2018 en 2019 bent u welkom voor een Magic Cabaret Theater Diner.

Aanvang 19:00 uur (deur open om 18:30) 

Bij het Magic Cabaret Theater Diner wordt u de hele avond in de watten gelegd. Onze koks bereiden een heerlijk 5 gangen diner voor u terwijl u wordt verrast door vele bijzondere acts van Rob en Emiel.

Hun veelbesproken shows zijn het beste te omschrijven als een originele combinatie van cabaret, magic, stand-up comedy en mentalisme.
U geniet in aan tafel van overheerlijke gerechten en in het geïmproviseerde theater gaat het dak er af! Niet voor niets werden zij uitgeroepen tot beste van de wereld in hun vakgebied.
Wellicht heeft u Rob en Emiel gezien op televisie. Zij waren eerder te gast bij programma’s als DWDD, Pauw en Witteman en hebben ze hun eigen tv-programma’s Street Magic, Magic Battle en School Magic.

Al jaren staan zij in de Nederlandse theaters en verzorgen zij shows voor bedrijven en organisaties over de hele wereld. Zij treden op van Thailand tot Australië en van Dubai tot Amerika.
Of u nu komt met uw partner, vrienden, familie of met het hele bedrijf: wij beloven u een onvergetelijke avond van hoogstaand niveau.

Voor het diner heeft u de keuze uit vlees, vis of vegetarisch

(op te geven bij boeking)

De prijs van deze onvergetelijke avond uit is € 52,50 p.p. excl. dranken. 

 

Deze avond weggeven als cadeau? Geef een Rob en Emiel cadeaubon weg!

U kunt boeken voor de onderstaande data:

 

Maandag 17 juni 2019