Home

Welkom bij Hagenouw Eten & Drinken!

Lekker eten in een gezellige sfeer!

Vanwege de aangescherpte Corona maatregelen zijn we voorlopig gesloten. U kunt wel bestellen om af te halen of te laten bezorgen.

Op 4 december en 12 december hebben we Rob en Emiel The Home Edition. Klik hier voor het leuke YouTube filmpje.

Zodra we weer open zijn bent u dagelijks welkom voor koffie met gebak, een lekker lunchgerecht of een heerlijke maaltijd.

Voor de borrel hebben we een uitgebreid assortiment (speciaal)bieren en uitstekende wijnen.

Tussen station Utrecht Centraal en de Mariaplaats (in Hoog Catharijne, nabij de entree Moreelsepark) vindt u ons. Een gezellige warme ambiance voor een onderbreking of afsluiting van uw werk of winkeldag.

U kunt bij ons bestellen om af te halen in ons restaurant of te laten bezorgen in de postcodegebieden 3511, 3512 en 3521.

Vanaf ons restaurant loopt u in ca. 7 minuten naar het Beatrix Theater. 

Ook TivoliVredenburg is op 7 minuten loopafstand. Kinepolis is op 10 minuten loopafstand. De Jaarbeurs op ca. 10 min. loopafstand.

Voor reserveringen klikt u hier

Bestellen

U kunt bij ons restaurant ook bestellen om af te halen of te laten bezorgen.

Een uitgebreide keuze: diverse hoofdgerechten waaronder spare ribs. Ook wildgerechten en stamppotten staan op het menu. Daarnaast ook borrelhapjes en diverse dranken, waaronder een ruime keuze uit wijn en bier.

Afhalen kan maandag t/m zaterdag van 12:00 tot 21:30 uur. Zondag van 16:00 tot 20:00 uur.

Bezorgtijden zijn dagelijks vanaf 12:30 uur (op een enkele uitzondering na, zie de bestelsite) tot 21:30 uur.

We bezorgen in een deel van Utrecht. 

Als uw postcode er niet bij staat, neem dan (tijdens openingstijden) even contact op via 030-2369511, wellicht is het toch mogelijk bij u te bezorgen. 

Als u speciale wensen heeft die niet op de bestelpagina staan graag contact opnemen per e-mail via info@hagenouw.net

 

Klik hier om naar onze bestel website te gaan

Blogs

Uitgaan
Restaurant bij TivoliVredenburg in Utrecht
01 sep
Avondje TivoliVredenburg in Utrecht? Maak je muzikale dag compleet met een heerlijke lunch of uitgebreid diner bij restaurant Hagenouw Eten & Drinken in Hoog Catharijne. Reserveer nu.
Lees meer
Een restaurant dichtbij Beatrix theater Utrecht
09 aug
Maak je dagje cultuur snuiven in Utrecht compleet met een heerlijke lunch of lekker diner bij Hagenouw Eten & Drinken in Hoog Catharijne. Het restaurant heeft een speciaal en voordelig Theatermenu…
Lees meer
Maak jouw dagje Utrecht compleet met Hagenouw Eten & Drinken
09 jul
Utrecht heeft veel te bieden voor een dagje uit voor jong en oud. Maak jouw dagje shoppen, cultuur snuiven of kanoën compleet met een heerlijke lunch of lekker diner bij Hagenouw Eten & Drink…
Lees meer
Sluit heerlijk dagje uit af in een Utrechts restaurant
11 jun
Wil je een dagje uit in Utrecht met je gezin, vrienden of familie? Deze stad midden in het land heeft voor iedereen iets te bieden, van diverse musea tot de hoge Domtoren. Maak je dagje uit compleet m…
Lees meer

Route

Door de werkzaamheden in het stationsgebied van Utrecht hebben sommige gasten behoefte aan een duidelijke routebeschrijving:

Als u met OV komt:

U reist naar Utrecht Centraal. Als u vanaf het perron naar boven gaat komt u in de stationshal. In de stationshal kunt u kiezen: Centrumzijde of Jaarbeurszijde.

U loopt in de richting Centrum. Aan het einde van de hal checkt u uit bij de poortjes. Daarna gaat u naar links en verlaat de stationshal. U komt nu op het stationsplein. Schuin naar rechts ziet u de entree van Hoog Catharijne. Als u Hoog Catharijne inloopt houdt u rechts aan. U ziet rechts op de hoek JD Sports. Rechtvoor u zit de winkel van VodafoneZiggo. Als u naar rechts gaat, in de richting van de zuidpassage ziet u rechts Lush en links Van Haren. Tegenover van Haren (tussen Lush en de Pandora Store) is de ingang naar het Godebaldkwartier. U loopt in de richting van Moreelsepark.

Aan het einde van deze gang ziet u Albert Heijn. Naast Albert Heijn bevindt zich een pleintje; ons terras is al zichtbaar!

Kunt u het niet zo snel vinden, belt u dan 030-2369511.

 

Als u met de auto komt, parkeren bij de Jaarbeurs. (AAN TE BEVELEN als u het Beatrix Theater bezoekt)

Via de A2: U rijdt vanaf de A2 via afrit 8 (vanaf Amsterdam heet deze afrit Utrecht Jaarbeurs; vanaf het zuiden heet deze afrit Utrecht Centrum) naar de parkeerplaatsen van de Jaarbeurs.

Via de A12: U rijdt vanaf de A12 via afrit 17 naar de parkeerplaatsen van de Jaarbeurs.

De parkeergelegenheid van de Jaarbeurs is als gevolg van bouwactiviteiten weliswaar prima toegankelijk, maar anders dan voorheen. Let op de borden zodra u in de buurt van de Jaarbeurs bent. Het parkeertarief bedraagt €4,- per uur (of deel van het uur). Voor P2 en P4 geldt vanaf het 4e parkeeruur het dagtarief van €16,00. Op P1 en P3 geldt vanaf het 5e parkeeruur het dagtarief van €20,00 (dichtbij Beatrixgebouw en binnenstad). U kunt van tevoren uw parkeerplaats reserveren via Parkeren bij de Jaarbeurs, dit is niet noodzakelijk.

Vanaf de parkeerplaats loopt u naar het Beatrix Theater.

Als u bij het Theater bent ziet u de trappen (en roltrappen en lift) naar station Utrecht Centraal.

U gaat naar boven. Als u boven bent loopt u links langs de Stationshal over de Promenade naar Hoog Catharijne. U kunt ook door de stationshal lopen, dat is echter een drukkere route, en u heeft een OV chipkaart nodig.

Aan het einde van de Promenade komt u uit op het stationsplein.

U ziet de entree van Hoog Catharijne.

Als u Hoog Catharijne inloopt houdt u rechts aan. U ziet rechts op de hoek JD Sports. Rechtvoor u zit de winkel van VodafoneZiggo. Als u naar rechts gaat, in de richting van de zuidpassage ziet u rechts Lush en links Van Haren.

Tegenover van Haren (tussen Lush en de Pandora Store) is de ingang naar het Godebaldkwartier. U loopt in de richting van Moreelsepark.

Aan het einde van deze gang ziet u Albert Heijn. Naast Albert Heijn bevindt zich een pleintje; ons terras is al zichtbaar!

Kunt u het niet zo snel vinden, belt u dan 030-2369511

 

Als u met de auto komt; Parkeren bij Hoog Catharijne.

Via de A2: U rijdt vanaf de A2 via afrit 8 (vanaf Amsterdam heet deze afrit Utrecht Jaarbeurs; vanaf het zuiden heet deze afrit Utrecht Centrum)  naar Utrecht Centrum.

Via de A12: U rijdt vanaf de A12 via afrit 17 naar Utrecht Centrum.

volg de borden Parkeren Centrum (West)/Vredenburgkwartier.

Parkeren in Interparking P1 Moreelsepark

(De dichtstbijzijnde garage van Hoog Catharijne en aan te bevelen als u ons bezoekt)

U rijdt richting Utrecht Centrum, volg de borden Parkeren Centrum (West)/Vredenburgkwartier.

Let op! de verkeerssituatie wijzigt regelmatig als gevolg van de realisatie van het nieuwe station en Hoog Catharijne).

Onze zaak zit direct bij Interparking P1 Moreelsepark. Deze garage rijdt u in via de Spoorstraat (zijstraat van de Catharijnesingel).

Indien u parkeert in P1 Moreelsepark:

Neem de trap of lift naar de bovenste etage: winkelgebied.

Als u boven bent bevindt zich rechts een pleintje (waaraan Hema en Albert Heijn); ons terras is al zichtbaar!

 

Indien u heeft geparkeerd in een van de andere garages in het centrum van Utrecht en u kunt ons niet vinden, belt u dan svp 030-2369511

Klik hier voor alle informatie over de parkeergarages Hoog Catharijne (reserveer uw parkeerplaats tegen voordeeltarief!)

Alle garages zijn 24 uur per dag geopend.

Tarieven

P1 / P2 / P3 /P4 € 0,50 per 9 minuten (ca. € 3,35 per uur, max. €  35,-- per dag).

P5 / P6 € 0,50 per 7 minuten (ca. 4,50 per uur, max. € 45,-- per dag).

 

Als u lopend of met de fiets komt:

Ons restaurant zit in Hoog Catharijne, op het Godebaldkwartier, bij de entree Moreelsepark. Komt u per fiets of lopend is de entree Moreelsepark het dichtste bij. Deze entree is aan de kant van de Mariaplaats.

Via de roltrap komt u direct op het Godebaldkwartier.

U komt uit op een pleintje, hier zit onze zaak, direct naast Albert Heijn.

Kunt u het niet zo snel vinden, belt u dan 030-2369511

 

Versie 04-feb-2019

Contact

Hagenouw Eten & Drinken BV
Godebaldkwartier 255
3511 DR  Utrecht
Tel   030-2369511
Mail info@hagenouw.net
KvK 30049935
BTW NL0026.30.370.B.02
Wij hanteren de Uniforme Voorwaarden Horeca van KHN. Deze download u via www.khn.nl/uvh-nl